Az 1.a osztály Nagykarácsonyban járt

Nagykarácsony településre utazott egyik első osztályunk, ahol karácsonyi kreatív foglalkozáson vettek részt a tanulók. Azt követően személyesen a Mikulás fogadta a csapatot, ahol a gyerekek kedvesen énekeltek neki, megcsodálhatták a Mikulás ünnepi hangulatú szobáját, sok-sok gyermektől érkezett levelét, feldíszített karácsonyfáját. Átadták neki a személyesen elkészített ajándékokat, majd mindenkit megajándékozott egy-egy csomaggal. A Mikulás pontosan emlékezett rá, milyen jó gyerekek érkeztek hozzá.

A szomszédos helyiségben egy kisebb játszóházban töltöttek el fél órát a gyerekek, majd egy nagy séta után visszatértek a Mikulás házának udvarára. Itt további meglepetések várták a gyerekeket.

Igazán jól érezték magukat a szalmabálákból készített labirintusban, ahol hatalmasat futkároztak, fogócskáztak. Aki szeretett volna állatokat nézhetett, simogathatott, etethetett.

A gyerekek, pedagógusok és a szülők egyaránt jól érezték magukat, ezen a csodás, verőfényes, élményekben gazdag szép napon!

Nagy-nagy köszönet Pál Ica néninek és Bognárné Szabó Erika néninek, hogy már az első osztály első félévében ilyen klassz, tartalmas napot szerveztek gyerekeknek és a szülőknek!

Az alábbi linken láthatóak a fotók:

https://photos.app.goo.gl/oYVl0A6iXHvBxeRK2